28 Δεκεμβρίου 2011

radiobubble proudly presents @cocobilly














Mετά από διαπραγματεύσεις μηνών το radiobubble κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία του διεθνούς φήμης Cocobilly σε μια σειρά από αποκλειστικά, εορταστικά, ραδιοφωνικά σόου. Ο διεθνής σταρ, που κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό την πραγματική ταυτότητά του, βρέθηκε στη χώρα μας με αφορμή την κάλυψη των γεγονότων που ακολούθησαν την σύλληψη του γέροντα Εφραίμ (αναλυτικότερα εδώ και εδώ) και δέχτηκε να εκπέμψει προς το διαδικτυακό γαλαξία ευχές και τραγούδια στην ελληνική γλώσσα, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη από τις 9 έως τις 11 το βράδυ.
Eπίσης, ο @Cocobilliy, το Σάββατο, Παραμονή πρωτοχρονιάς θα κλείσει το πρόγραμμα του σταθμού μας για το 2011 με μια εκπομπή έκπληξη που θα μεταδοθεί ζωντανά από τις 6 έως τις 7 το απόγευμα.
Οι θαυμαστές του, το Σάββατο, θα έχουν τη χαρά να αγγίξουν το είδωλό τους και να ανταλλάξουν μαζί του εναγκαλισμούς και ερωτόλογα από τις 12 περίπου το μεσημέρι και έως το πέρας της εκπομπής του, στην δεξίωση που θα παρατεθεί προς τιμήν του (και προς τιμήν του χρόνου που φεύγει) στο #phygital Ραδιομέγαρο του radiobubble.