1 Μαρτίου 2012

10.805 ευρώ από 277 συμμετέχοντες #an_to_thes


RADIO BUBBLE
The "radio bubble" is a sphere 

centered on Earth
that is expanding
at the speed of light 
(the speed of radio
transmissions).
The leading edges of the bubble 
correspond with the first artificial
radio signals
that escaped the Earth's atmosphere.
The radio bubble now
extends beyond Alpha Centauri.










Update 10/3/2012: Τελικά, συγκεντρώθηκαν 10.940 ευρώ, από 302 συμμετέχοντες. 
Παρακαλούμε όποιον συμμετείχε, αλλά, εκ παραδρομής, δεν έλαβε πιστοποιητικό να μας ενημερώσει ώστε να εκδώσουμε τα "σχετικά έγγραφα".

Αυτό είναι το ποσό που συγκεντρώσαμε στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε ζωντανό τον πολύχρωμο κήπο ιδεών, εκπομπών, blog post, συζητήσεων, μουσικών, ειδήσεων, το σημείο συνάντησης του διαδικτύου που βαφτίσαμε radiobubble.

Προφανώς δεν είναι μόνο η υπερκάλυψη του ποσού που είχαμε ως στόχο που μας δίνει χαρά.
Ο μεγάλος αριθμός όσων συμμετείχαν στην προσπάθεια μας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους, αφού μας προσφέρει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε νέες, εναλλακτικές, πιο “κοινοτικές”, πιο “συνεταιριστικές” μορφές χρηματοδότησης. Μορφές που θα δημιουργήσουν την αναγκαία οικονομική σταθερότητα, ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε σε βάθος χρόνου.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τη συγκινητική συμμετοχή σας και για την πολυτέλεια που μας προσφέρετε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε χωρίς τη μιζέρια που προκαλεί κάθε είδους εξάρτηση.

Ίσως ως η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ίσως ως τροχιοδεικτικό του σκεπτόμενου διαδικτύου και των “κοινοτικών μέσων”, σίγουρα πάντως και λόγω της δικής σας απόφασης, το radiobubble συνεχίζει να υπάρχει σε πείσμα κάθε αισθητικής και πολιτικής σεμνοτυφίας.



*Το ποσό που αναφέρουμε, δεν συμπεριλαμβάνει ποσά τα οποία πιθανά κατατέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό και θα χρειαστούν 48 ώρες για να εμφανιστούν. Εννοείται ότι θα ενημερώσουμε σχετικά.

*Μέσω του hashtag #an_to_thes στο twitter και μέσω post, θα ενημερώνουμε διαρκώς για το που ακριβώς πηγαίνουν τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν. Σίγουρο είναι ότι όλα όσα περιγράφαμε εδώ, ξεκινώντας το donation crack θα πραγματοποιηθούν. Σίγουρο είναι πλέον, ότι θα γίνουν και αρκετά ακόμη.

*Η αναλυτική καταγραφή όσων συμμετέχουν στην προσπάθεια μέσω των “πιστοποιητικών υγιών διαδικτυακών φρονημάτων” που δημοσιεύονται εδώ, ελπίζουμε να ολοκληρωθεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα.  Ζητάμε συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά πάρα πολλοί, πιστοί στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα, έτρεξαν την τελευταία στιγμή να δηλώσουν μέτοχοι της προσπάθειας, οπότε το σύστημα έκδοσης των πιστοποιητικών, γονάτισε.

 *Mε την ευκαιρία σας καλούμε να διαβάσετε ξανά το Μανιφέστο και τις δύο διακηρύξεις μας και με βάση αυτά να συνεχίσετε να μας κρίνετε.