3 Νοεμβρίου 2012

Πάντα υπάρχει κάτι να ακούσεις

* Η ομάδα resistencias (κάθε Παρασκευή 20.00 με 21.00). Εδώ η εκπομπή για το αναρχοσυνδικαλιστικό κίνημα στην Ισπανία. Μια συζήτηση με τον Ανχελ, μέλος της ΕΣΕ και παλιό μέλος της CNT Ισπανίας, για το αναρχοσυνδικαλιστικό κίνημα στην Ισπανία, καθώς επίσης και για την πολιτική κατάσταση και τα κινήματα σε αυτήν τη χώρα, που αυτήν την εποχή έχει αρκετά κοινά με τη δική μας.

* Η εκπομπή την γιατρών χωρίς σύνορα "άνθρωποι χωρίς σύνορα" μεταδίδεται την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα από τις 20.00 μέχρι τις 21.00. Ακούστε την εκπομπή για την Αιθιοπία εδώ

* #rbnews (κάθε Σάββατο 14.00 με 15.00) O @Galaxyarchis με τους Χρήστο Σύλλα και @inflammatory  για την περίπτωση βασανισμού κρατουμένων στο Α.Τ. Νίκαιας από συγκεκριμένο αστυνομικό. Ακούγεται επίσης συνέντευξη με τον Μάκι Μαρσέιγ καθηγητή σχολείου μεταναστών Πειραιά. Ο @Doleross μας μεταφέρει την πορεία προς το "Μνημόνιο 3" και την εικόνα διάλυσης στο εσωτερικό του πασοκ, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από μία ακόμη 48ωρη γενική απεργία εν όψει της ψήφισης νέων μέτρων.
με λίγα λόγια, "Πώς γίναμε έτσι; Πότε γίναμε έτσι; Γιατί γίναμε έτσι;"

* Κάθε Σάββατο βράδυ από τις 21.00 μέχρι τις 23.00 roz_taxiarxies με τα κορίτσια christina_la  / Χριστίνα και ailatank / Ναταλία .

* Κάθε Τρίτη 19.00 με 20.00 ο Χρήστος Χαντζής κλέβει φράσεις από χαρτιά, οθόνες, περαστικούς και παίζει ασύνδετα ή ελαφρώς συνδεδεμένα τραγούδια.  radio_sociale 301012

Όλο το πρόγραμμα του live radio εδώ.

Και μη ξεχνάς "κάνε ραδιόφωνο"