13 Νοεμβρίου 2012

Πάντα υπάρχει κάτι να ακούσεις (και να διαβάσεις)

* Ο μπαμπάς antidrasex και πολύ σύντομα ο μάγειρας της καρδιάς μας κάθε Σάββατο 16.00 με 17.00. Άκου όλες τις εκπομπές του εδώ και κάνε κουράγιο στο τελευταίο τραγούδι!

* Oι timeliners  aka sotomi & athensbynite εκπέμπουν κάθε Σάββατο 12.00 με 13.00. Πριν από μια εβδομάδα έγιναν 50 κι ευχόμαστε να τα εκατοστήσουν. Άκου εδώ την τύπου επετειακή.

* Το rbnews international εκπέμπει κάθε Σάββατο 15.00 με 16.00 στην αγγλική (sic) γλώσσα. Εδώ η πρόσφατη εκπομπή με την I rate greek και καλεσμένο τον Damian Mac Con Uladh

* Στην ίδια κατηγορία η Jaquou Utopie (κάθε Σάββατο από τις 18.00 έως τις 20.00) εκπέμπει ένα δεκάλεπτο δελτίο στα ισπανικά για το τί συμβαίνει στην Ελλάδα, το οποίο γράφει ο mpatman και ανεβάζει στο news η krotkie. μιλάμε για υπερπαραγωγή ;)

* Διαβάζουμε με προσοχή το άρθρο του radiobubble news:
Ιδιωτικοποιήσεις - Στρώνοντας το δρόμο με Μύθους. Σκοπός του μακροσκελούς αυτού άρθρου είναι η αποδόμηση των πέντε βασικών μύθων, μέσω τον οποίων χτίζεται όλα τα προηγούμενα χρόνια, και ειδικά τώρα κάτω από συνθήκες αφόρητης πίεσης, η κοινωνική συναίνεση για τις ιδιωτικοποιήσεις.

* Η micia συστήθηκε στην  κοινότητα του radiobubble το 2010 όπου βρισκόταν στην Ιταλία. Συνεχίζει σε άτακτα χρονικά διαστήματα από στη Γαλλία, πάντα "εντός τόπου και εκτός χρόνου" Ακούστε εδώ την πρώτη της σεζόν 2012 - 2013 είναι αδιάβροχη και φτιαγμένη για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Όλο το πρόγραμμα του live radio εδώ.

Και μη ξεχνάς "κάνε ραδιόφωνο"